TerWerk Training

TerWerk werkt samen met een aantal vaste trainers en trainingsacteurs. 

De trainingen zijn interactief, men leert door middel van doen en ervaren. De deelnemers ervaren op dat ze meer in zich hebben dan wat ze doorgaans gebruiken; de trainers helpen om de talenten en vaardigheden verder te ontwikkelen. De training leert uw medewerkers niet alleen om te herkennen maar ook hoe zij hun vaardigheden verder kunnen toepassen en ontwikkelen. De trainingen zijn effectief en resultaatgericht.

De groepen zijn gemiddeld 6 - 8 personen.

Wij maken alle trainingen op maat. Na een uitvoerige intake waarin wij met u samen de huidige en de gewenste status doornemen maken wij een programma wat aansluit bij uw organisatie en het team.

Meer over de trainers:

fotoHermandavid veemanfoto marije 4Schermafbeelding 2019 08 19 om 004613

Herman Boerman

Na de middelbare school in Zutphen ben ik via diverse acteursopleidingen in binnen- en buitenland in Amsterdam terecht gekomen. Simultaan met mijn acteurs carrière ben ik mij gaan ontwikkelen als rollenspel acteur. Ik ben erachter gekomen dat de intrinsieke motivatie van mensen om iets wel of niet te doen mij meer en meer is gaan interesseren.

Vandaar uit ben een methode gaan ontwikkelen om mensen in dat deel te motiveren. Deze methode is geïnspireerd op hoe een acteur zich voorbereid op zijn rol. Ik laat me inspireren door o.a. Voice Dialoge en Voice Drama. Om mensen een platform te bieden om te onderzoeken hoe ze effectiever kunnen communiceren is mijn grote passie. 

 

David Veenman

David is zelfstandig ondernemer voor Inside Up (trainingsbureau) en voor Cuble (online leerplatform). Afgestudeerd als Psycholoog en Organisatiewetenschapper aan respectievelijk Universiteit Utrecht en de Vrije Universiteit Amsterdam. 

Hij heeft ruim 10 jaar ervaring als trainer / coach en adviseur. Zijn visie op persoonlijke ontwikkeling: Van binnen naar buiten. Persoonlijke groei begint van binnenuit en komt in gedrag met anderen tot uiting. David is gespecialiseerd op Stressmanagement en Veerkracht. Zijn kracht ligt in het creëren van een veilige werkomgeving en combineert humor met diepgang. 

 

Marije Scheerder

Marije is toegankelijk, geloofwaardig, flexibel, humorvol, confronterend en sturend op Bewustwording.
Zij houdt van alles wat in de onderstroom speelt; dat legt zij graag bloot. Zij traint speels en vanuit de verbinding, de theorie zet zij direct om in spel of in een oefening. Als trainer onderscheid zij zich door haar achtergrond als acteur. Marije is  sensitief, herkent de spanning, confronteert liefdevol, speelt snel en naadloos in op de behoefte van deelnemers om gehoord te worden en daagt ze uit om in actie te komen. Niet praten 'over' ervaringen, maar zelf de ervaring creëren in het hier en nu. Marije traint graag teams en organisaties waar de samenwerking niet zo soepeltjes verloopt. Inzoomend op groei, kwaliteiten en mindset.

Ernst Oosterbosch

Ernst heeft een achtergrond als psycholoog/ trainer en daarnaast veel evaring en kennis op het gebied van stress-, verzuim en burn-out. Ernst is één van de eigenaren van ScanCoaching. Scancoaching is een methode gericht op leiderschap voor een snelle en blijvende transformatie. De basis is NLS technologie. De ervaren scancoach vertaalt de oplossing in concrete stappen. Je activeert je eigen bronnen voor een betere balans en prestatie.