Anneke was snel in staat om bij mij tot de kern te komen van waar ik tegen aan liep en gaf hier open, opbouwende feedback op. Ze is recht-door-zee en laat je in een veilige omgeving kritisch naar jezelf kijken. Anneke heeft mij zodanig geholpen dat ik zelf patronen kan herkennen en kan ingrijpen.
 
Niet alleen heb ik weer heel veel plezier in mijn werk als accountmanager dat ik effectiever uitvoer, ook in de privé-sfeer heb ik veel gehad aan de inzichten en handvatten die Anneke heeft gegeven.
 
Account Manager - Randstad Nederland
 
"Anneke had al na een aantal sessies mijn valkuilen duidelijk in kaart. Ze heeft mij de juiste handvatten aangereikt en wist mij op een prettige manier uit te dagen om met mijn doelen aan de slag te gaan. Ook al ben ik nu af en toe nog wat 'bewust onbekwaam', door het coachingstraject van Anneke, kan ik nu goed anticiperen op situaties en het heeft mij een rustiger en gebalanceerder persoon gemaakt. Anneke is een prettige coach. Ze durft kritisch te zijn‚Äč, waardoor ze je net iets verder kan uitdagen om het uiterste uit de coaching te halen. '"-  Marijke, Randstad Groep Nederland-                                                                              
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.