“Anneke weet snel tot de kern door te dringen, of het nu persoonlijk is, situationeel of een issue. Anneke is ontwapenend en weet door het stellen van de juiste vragen, mensen veel van zichzelf te laten zien.

Op management vlak is Anneke iemand die weet te inspireren en te motiveren. Door haar energie weet ze mensen om zich heen te verzamelen en aan zich te binden.

Ze is eerlijk en denkt snel. Haar groot gevoel voor humor breekt niet alleen dikke pakken ijs, ze relativeert daarmee ook. Ze heeft een scherpe en zuivere visie en weet deze op professionele en originele wijze neer te zetten.”

Monique van Brakel, Business Manager , THN Flexstaffing

 

"Anneke creeert een vertrouwelijke omgeving waarin je vrijuit kan praten. Ze laat je in een paar gesprekken zien wat de kern van het vraagstuk is en zo heeft ze mij geholpen om zelf tot nieuwe inzichten te komen. Dit doet ze door de juiste vragen te stellen, met je mee te leven maar ook zeker de confrontatie aan te gaan wanneer dit nodig is om verder te komen. Ik heb mijn gesprekken met haar als zeer prettig ervaren".

Roos van Meerkerk Accountmanager

“Anneke is a keen, sharp business manager who wants to add value to the client - organization bij choosing the perfect free-lancer for the job. She is capable to find the question behind the question. Besides that she is nice to work with, because she is interested in both sides, client as well as free-lancer, open and enthousiastic.” 

Marja Hendrix: Owner, Marja Hendrix Coaching & Advies

 

 

"Ik heb je leren kennen als een hardwerkend en zeer loyaal persoon. Waar ik je vooral sterk in vond was je commerciële gedrevenheid en vanuit je rol als regiomanager gedragen worden door je managers. Verder vond ik je zeer innovatief en vooruitstrevend. De term "what you see is what you get" is ook zeker op je van toepassing. In de samenwerking heb ik dit dan ook als zeer prettig ervaren."

 

Remco van der Raad, director Manpower