Ann5

 

Meer over de coach

Achtergrond

Met ruim 15 jaar ervaring binnen onder andere de arbeidsbemiddeling, waarvan 9 jaar in een leidinggevende positie, ben ik begin 2009 mijn eigen bedrijf begonnen. Tijdens mijn loopbaan heb ik bij veel bedrijven mee kunnen kijken vanuit verschillende rollen. Bij het aansturen van managers, waar ik verantwoordelijk voor was, heb ik mijn basis ervaring als coach opgedaan.

Deze ervaring ben ik gaan professionaliseren. Ik heb de opleiding Post Bachelor Coaching & Begeleiding in december 2009 afgerond en ben een gediplomeerd coach. Inmiddels ben ik een ervaren coach en trainer. Mijn passie is het ontwikkelen van leidinggevenden en groepen in de rol van coach en/of van trainer. Een van onze specialiteiten is het maken en begeleiden van ontwikkelingstrajecten waarbij ik samenwerk met een aantal trainers/ trainingsacteurs. 


Werkwijze

Als ik kijk naar wie ik ben, dan passen de volgende termen daar het beste bij: direct, intuïtief, resultaatgericht en betrokken. Bewuste keuzes maken en geloven dat dit kan op het moment dat je weet wie je bent. Een sterk geloof in het nemen van verantwoordelijkheid en daarvoor staan. Ieder mens is uniek met verborgen talenten of die al aan de oppervlakte liggen. We kijken naar je drijfveren en gaan je vaardigheden verder ontwikkelen. We zien de mogelijkheden en werken met gerichte acties aan het bereiken van je doel.

Ik geloof in de kracht van iedere persoon en speel graag een rol in het bewustwordingsproces. Tijdens de gesprekken spreek ik uit wat ik zie en zoek naar de vraag achter de vraag. Het coach traject is een actief proces waarbij ik gebruik maak van diverse methodes en theorieën.

Wat ga je morgen doen als je zeker weet dat het lukt?

 

 

 

 

 

 

 

 .