Coaching Leidinggevende

Binnen veel organisaties is een tekort aan ervaren en bevlogen leiders. Leidinggevende die persoonlijk leiderschap laten zien en mensen inspireren & ontwikkelen. Die resultaten behalen en de organisatie een stap verder brengen. Hoe deze mensen te behouden, te inspireren en verder te ontwikkelen naast de standaard begeleiding en programma’s?

Uit onderzoek is gebleken dat de nieuwe generatie werkenden coaching verkiest boven opleiding. Dat zij organisaties uitkiezen waar (persoonlijke) ontwikkeling hoog op de agenda staat. Om u hierbij te ondersteunen heeft TerWerk een Coaching klas opgericht speciaal voor deze belangrijke groep.

Hoe ziet het programma eruit?

In teamverband komen 4 tot 6 Leidinggevende (junior, medior of senior) 1 keer per maand 3 uur bij elkaar; dit voor een periode van een half jaar. Zij kunnen uit 1 of verschillende organisaties komen. Een keer per maand een intensieve middag om te leren, oefenen, delen, confronteren, groeien en ontdekken.

Tijdens dit halfjaar durende programma behandelen we onder andere de volgende onderwerpen:

Vertrouwen als basis, leidinggeven binnen een wendbare organisatie, communicatie & gesprekstechnieken, het behouden van een vitaal team, voeren van ontwikkelingsgesprekken, aanspreken en geven van feedback, verhogen effectiviteit & creëren draagvlak.

Na zes maanden zijn de leidinggevende in staat om hun rol binnen de organisatie effectiever en efficiënter op te pakken.

Twee keer per jaar start TerWerk met een nieuwe groep managers, interesse? Aanmelden via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

.