De Veranderij

Alles verandert. De wereld, het land en de plaats waar je woont, de mensen om je heen, je relaties, werk, het team waarmee je samenwerkt en jij zelf, alles beweegt. Soms geeft dit energie en soms kost dit meer moeite. 

Deze training gaat over die beweging, die verandering. De verandering in je rol, binnen het team en de organisatie, het is een continu proces. Je blijven bewegen en weten dat het nodig is voor groei; persoonlijke en zakelijke groei. Het geeft een gevoel van vrijheid als je kan loslaten, als je kan meebewegen en kan openstaan voor nieuw.       Veranderen is vaak spannend en essentieel. Daarom deze training, speciaal gemaakt om je hierin te ondersteunen.

                                                                                                                                                                       

De kameleon kan zich goed aanpassen aan zijn omgeving, aan de verandering die zich voordoet. Wij mensen vinden dat soms lastiger. Wat betekent dit voor jou als leidinggevende? Wat vraagt dit van jouw leidinggevende capaciteiten, je gedrag en je communicatie? Tijdens deze training ga je aan de slag in een laboratorium met een coach/trainer en een trainingsacteur. Je gaat experimenteren met nieuw, met onverwacht, met nieuw gedrag. Je gaat ervaren wat jouw communicatie voor effect heeft en wat je daarin eventueel anders kan doen. Veranderen is hard werken, blijvend afstemmen op dat wat er is en wat gaat komen.

Daarom De Veranderij. Een effectieve training die jou en je team verder brengt.

Duur: 2 dagen ( dag 2 vindt 2 maanden later plaats.In de tussenliggende periode werk je aan een opdracht)  

Aantal deelnemers: 6-8 personen

Interesse en/of meer informatie? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.