TerWerk Training

 

TerWerk werkt samen met een aantal vaste trainers en trainingsacteurs. Uw wens vertalen we na een uitvoerige intake naar een programma wat aansluit bij het team en de organisatie. We bespreken de huidige status en uiteraard het doel en nemen u mee in hoe daar te komen. 

 De trainingen zijn interactief en altijd op maat gemaakt. Men leert door middel van doen en ervaren. De deelnemers ontdekken dat ze meer in zich hebben dan wat ze doorgaans gebruiken; de trainers helpen om deze talenten en vaardigheden verder te ontwikkelen. Onze training leert uw medewerkers niet alleen om te herkennen maar ook hoe zij hun vaardigheden verder kunnen toepassen en ontwikkelen. De trainingen zijn effectief en resultaatgericht.

 

Meer over de trainers:

David Veenman

David is zelfstandig ondernemer voor Inside Up (trainingsbureau) en voor Cuble (online leerplatform). Afgestudeerd als Psycholoog en Organisatiewetenschapper aan respectievelijk Universiteit Utrecht en de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring als trainer / coach en adviseur. Zijn visie op persoonlijke ontwikkeling: Van binnen naar buiten. Persoonlijke groei begint van binnenuit en komt in gedrag met anderen tot uiting. David is gespecialiseerd op Stressmanagement en Veerkracht. Zijn kracht ligt in het creëren van een veilige werkomgeving en combineert humor met diepgang. 

Ernst Oosterbosch

Ernst heeft een achtergrond als psycholoog/ trainer en daarnaast veel evaring en kennis op het gebied van stress-, verzuim en burn-out. Ernst is één van de eigenaren van ScanCoaching. Scancoaching is een methode gericht op leiderschap voor een snelle en blijvende transformatie. De basis is NLS technologie. De ervaren scancoach vertaalt de oplossing in concrete stappen. Je activeert je eigen bronnen voor een betere balans en prestatie.

Lionel Leeuwin

Lionel is zeer gedreven, leergierig en energiek. Hij stelt zich altijd positief op en gaat elke nieuwe ontmoeting onbevooroordeeld tegemoet. Hij gaat analytisch en flexibel te werk. Hij luistert goed
naar anderen en wanneer de situatie er om vraagt, is hij in staat om op tactvolle wijze opbouwende feedback te geven. Hij werkt zowel in teamverband als zelfstandig op een effectieve manier en zijn streven is om altijd goed contact te hebben en houden met de mensen met wie hij samenwerkt.

Anneke Steetzel 

Anneke Steetzel heeft binnen de zakelijke dienstverlening 10 jaar ervaring met het aansturen van managers. Deze ervaring heeft haar gemotiveerd om zich verder te ontwikkelen op het gebied van coaching en training. Na het afronden van de opleiding tot coach is zij begin 2009 begonnen met TerWerk. Door haar werkervaring, deze combinatie, kan zij snel tot de kern komen en is een prettige sparringpartners voor opdrachtgevers. Wat veel klanten over haar zeggen is dat zij in staat is om mensen in beweging te krijgen. Om een sfeer te creëren waarin mensen zich veilig voelen en willen leren. Daarnaast is zij direct, flexibel, wendbaar en kan zij, indien nodig, confronterend zijn. Hiermee komt zij tot de essentie waarin haar humor het geheel een ontspannen sfeer geeft en zij mensen laat groeien.