Anneke heeft mij op juiste wijze begeleidt in dit coachingstraject waarbij er een vertrouwelijke band was om diep in mezelf te graven en van daaruit te verbeteren.
Door dit coachingstraject heb ik de stap gezet op een nieuw spoor naar de toekomst, waarbij ik de druk (en de gevolgen er van) zelf in de hand kan houden.

Project Leider Yacht

 

Anneke is open, direct en eerlijk. Dat is precies wat ik nodig heb om echt goed naar mezelf te kijken. Ik kwam bij Anneke voor een loopbaancoaching maar gedurende het traject veranderde de hulpvraag. Haar coaching heeft mij echt geholpen om op een hele andere manier te kijken naar mijn handelen en hoe men mij ziet. Dit is voor mij ontzettend waardevol gebleken en ik ga hier de rest van mijn leven, zowel werkend als privé, heel veel profijt hebben.

Ik kan Anneke dan ook van harte aanbevelen!

Yacht –Marjolein Bronsvoort 

 

 „Tijdens ons intake gesprek was er vanuit mijn kant het volledige vertrouwen en dat heeft ze tijdens de coaching geen moment geschaad.
 De coaching gesprekken waren zeer leerzaam en op de juiste wijze confronterend.
 Ze weet je op de juiste manier te prikkelen en feedback te geven. Veel goede handvatten aangereikt gekregen. Heb er veel aan gehad. Gebruik de adviezen/theorie in de praktijk en ze werken. Merk dat ik hierin positief verander. Dit wordt ook bevestigd door mijn dierbaren.  Ik heb er veel aan gehad. Coaching was bijzonder prettig en zeer persoonlijk. Sfeer was goed en een absolute vertrouwensband. Haar manier van prikkelen werkt
aanstekelijk en geeft veel energie.”
 
Robert Jan van den Goorbergh - Yacht


 

 

 

 

 

 

 

 

 

.