Afgelopen half jaar heb ik een coaching traject bij Anneke doorlopen. In het begin stond ik er wat sceptisch tegenover, wat kan een coach nou voor mij betekenen….. Maar Anneke heeft mij zeer positief verrast. Ik ben afgelopen half jaar enorm gegroeid en zit vele malen beter in mijn vel. Anneke kan heel goed luisteren en stelt de juiste vragen op het juiste moment. Ook kan ze door de schil heen prikken, niet altijd even leuk, maar daardoor kom je wel ergens. Ik heb nu goede handvatten waar ik verder mee kan en ik geloof ook echt dat ik het kan. Door Corona hebben wij ons hele traject via Teams doorlopen, had nooit gedacht dat dit zo goed zou bevallen. Ik had echt contact met haar, alsof ze tegenover mij zat. Hou je van pit en niet van een softe aanpak, dan kan ik je Anneke van harte aanbevelen!!

Senior medewerker 

 

Anneke/Terwerk heeft ons uitstekend geholpen in een transitieproces middels het verzorgen van een op maat training “slecht nieuws gesprekken”  deze is als zeer waardevol en leerzaam ervaren door de deelnemende managers en personeelsadviseur.

De samenwerking met Terwerk/Anneke  verloopt zeer prettig en in een goede sfeer. Anneke begrijpt en wil begrijpen waar de organisatie om vraagt en wat nodig is. Gesprekken zijn constructief en persoonlijk, er wordt actief meegedacht en gehandeld. Ook op gebied van coaching van managers helpt het dat Terwerk goed weet wat er binnen onze organisatie speelt en hoe mannagers gericht gecoacht kunnen worden om zichzelf en daarmee de organistaie vooruit te helpen.

Theo Veltkamp, Directeur Betalingscentrum ASR

Ik heb met Anneke een coaching traject afgerond waar ik heel positief op terug kijk. Anneke is emphatisch enerzijds en zeker niet bang om te confronteren anderzijds. Anneke heeft snel door wat er leeft waardoor ze snel tot de kern kan komen. De gesprekken hebben mij uitgedaagd om op een nieuwe manier naar mijn situatie te kijken. Naast bewustwording geeft Anneke voldoende bagage mee om snel en zelfstandig te gebruiken. In het kort kan ik Anneke omschrijven als, resultaatgericht, kundig, betrokken en integer. Terugkijkend heeft coaching op mij een zeer positieve invloed gehad, zowel in mijn carrière als in mijn persoonlijke omgeving.

Tom Zuidam, Team Manager ASR

In de 2e helft van 2012 heb ik met veel plezier een 8-tal sessies met Anneke gevolgd.
Via mijn leidinggevende krijg ik de mogelijkheid deze sessies te volgen. Bij het eerste gesprek had ik gelijk een goed gevoel bij Anneke.
Geen zweverig gedoe, maar duidelijk, praktisch en heel open. Ik had er gelijk zin in.
Op deze wijze zijn wij ook verder gegaan. Samen zijn wij gaan werken aan een aantal ontwikkelpunten van mij. Die in de loop van de tijd aangescherpt werden.
Iedere sessie was ook even terugkijken hoe het gaat, wat heb ik geleerd en wat ga ik de komende periode doen. Tijdens de sessies met Anneke ook veel over mijzelf gesproken en dit in een kader gezet. Anneke hield mij regelmatig een spiegel voor en gaf daarbij duidelijk aan hoe ik op haar overkwam. Dit deed zeker wat met mij, maar dit kon ik in een vertrouwende, veilige omgeving met haar bespreken.
Zij kwam ook steeds met praktische oplossing/tips. Vele heb ik en pas ik nog steeds toe in mijn dagelijks werk.
Als ik terugkijk op dit halfjaar heb ik zeker het gevoel dat ik grote stappen in mijn ontwikkeling gemaakt heb. Ik sta een stuk zekerder in het leven en werk. Dit krijg ik ook terug van mijn collega’s en leidinggevende.
Anneke heeft hier een belangrijke rol in gespeeld en ben haar hier zeer dankbaar voor.
Ik kan één ieder die de voorkeur geeft aan een duidelijke en to the point coach, zonder daarbij haar warme karakter te verliezen, absoluut aanraden!

Peter Bekker
Teammanager Front Office
ASR Leven


Het coachingstraject heeft mij persoonlijk erg geholpen (zowel in mijn werk als priveleven). De huiswerkopdrachten, metaforen die ter sprake kwamen zijn mij bijgebleven en werken ook goed in de praktijk. Ook heb ik het gevoel gekregen dat zij haar coachingstechnieken op mij als persoon afstemden. Ze kijkt goed naar wat werkt, en wat niet zo goed werkt.

Angela Harinarain, Team Manager ASR