Trainee programma

Wij bieden een 18 maanden durend  trainee programma aan waarin de trainees onder andere gaan werken aan hun "Ik".

Hoe doen wij dat? 

Ons programma ondersteunt de talenten in hun ontwikkeling naar een allround professional. Wij leren de trainees professionele keuzes te maken in soms complexe situaties. Het bewustwordingsproces stelt de trainees in staat om te groeien in hun rol en weerbaarder te maken binnen een veranderende omgeving.

Tijdens iedere module lopen de WHY en de IK door het programma heen en worden vertaald naar het team en de omgeving in de HOE en de WAT. De trainees leren met en van elkaar onder begeleiding van een coach, trainer en trainingsacteur. Dit ervaringsleren draagt ertoe bij dat de trainee het geleerde hoort, ziet en ervaart waardoor het beklijft en direct toepasbaar is. Het programma duurt 18 maanden, daagt uit, confronteert en haalt de trainees uit hun comfort zone.

Het programma is interactief, we maken gebruik van coaching, rollenspelen, theorie modellen, teamopdrachten en tussentijdse opdrachten. Ieder programma biedt een kader waarmee ze na de training in de praktijk mee aan de slag gaan.

Met welke onderwerpen gaan wij onder andere aan de slag?  

Wie ben ik-  Beïnvloeden - Eigenaarschap - Vitale Communicatie - Wendbaarheid - Ik in relatie tot de ander 

Na 18 maanden is er een groter bewustzijn over hun "ik" en zijn de trainees meer wendbaar en weerbaar om hun rol binnen de organisatie optimaal en vooral met veel plezier te vervullen.